Rejsebøger

Rejsebøger & Rejseguide

Her finder du billige rejsebøger fra Politikens forlag og deres kendte serie af “Turen går til…”, som er rejse bøger der guider dig gennem det pågældende land, hvor du ønsker at holde ferie. Du kan læse om seværdigheder og vejret i landet på forskellige tidspunkter af året. Som turist er det gpdt med en rejseguide, som kan hjælpe med at finde billige hoteller.
Vil man gerne et spadestik dybere ned og finde information om det pågældende land eller vælger du at rejse som backpacker, så er den kendte “Lonely Planet” serie at foretække.

Kender du andre gode rejsebøger, som du syntes andre kan have glæde af, så send os en mail.

Turen går til New York

Turen Går Til New York dækker hele Manhattan samt Brooklyn, Queens, The Bronx og Staten Island.

Gule taxaer og gigantiske lysreklamer. Gå gennem gaderne med bohemer, celebrities, filmstjerner og wannabes. Besøg de mange sorte soulbarer, se rå graffiti og oplev storbygak. Skyline ud over New York City er enestående du finder alverdens kulturer.

Turen går til Californien & det vestlige USA

Turen Går til Californien og det vestlige USA dækker San Francisco, Los Angeles og Las Vegas samt udvalgte steder i Arizona, New Mexico, Colorado, Utah, Wyoming, South Dakota og Washington.

Vilde bjørne og vandfald venter i Yosemite. Den sorte Ford Mustang glider fra bjergene ind på Sunset Boulevard. Surfere og strandsild poserer på Malibus gyldne sand. Besøg Disneyland, Las Vegas eller en tag cocktail, mens solen går ned over Stillehavet.

Turen går til Det Nordøstlige USA

Turen Går Til det nordøstlige USA dækker New England med New Hapmshire, Vermont, Maine, Massachussets og Boston, samt Pennsylvania, New Jersey, Washington DC og New York.

Oplev storbystemning, storbyferie og vandreture i vildtmarket. Prøv hurtige highways og se amish-folk i hestevogn. Fra Atlanterhavets vilde kyster til Adirondacks hundrede bjergtoppe. Dette hjørne af USA favner New Englands rødgule efterårsfarver, mikrobryggerier og magtens korridorer i Washington D.C.

Turen går til Samos, Lesbos – de nordøstægæiske øer

Turen går til Samos, Lesbos – De Nordøstægæiske Øer dækker Samos, Ikaría, Chíos, Lesbos, Límnos og Samothrake.

Tavernaen ser ikke ud af meget. Små firkantede borde med papirduge og blåmalede stole. På kajen sidder fiskere og ordner garn. En blæksprutte hænger til tørre, inden den skal på grillen i aften. Når aften er blevet til midnat leger børnene stadig under platantræerne. Inde på øen lyser gyvelbuskenes gule puder på makiskråningerne.

Turen går til Stockholm og Midtsverige

Turen Går Til Midtsverige viser vej i storbyen og giver bud på hurtige afstikkere ud i vildnisset.

Fra Stockholms summende storbyliv til Värmlands dybe skove. Tømmerflådesejlads på Klarälven, skovjordbær i vildnisset og gamle miner dybt under jorden. Oplev sejltur på Skærgården og besøg Gamla stan på en storbyferie i Stockholm.

 
 
 
 
 
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (2 votes cast)
Rejsebøger, 8.5 out of 10 based on 2 ratings