Om Billigrejser

Velkommen til billigrejser.org hvor du finder gode tips og artikler om spændende  rejsemål til forskellige steder i verden. Vi har set på mange af de store onlinerejsearrangører og kigget på prisforskellen mellem pakkerejser og “Gør-det-selv-ferie”.

Du finder mange artikler om menneskehedens skatte og verdens vidundere skabt af mennesker samt finde de billigste flyrejser, flybilletter, pakkerejser, hoteller samt biludlejning til ferien. Der er masser af penge at spare ved at bruge lidt tid på internettet, vi giver dig gode henvisninger og firmabeskrivelse af rejsearrangørerne til billige pakkerejser og flybilletter.
Du finder mange spændende rejsehistorier rundt omkring fra verden. Læs om templerne i Cambodia, Vandreturen til Grønland eller om øen Samos som er en del af Grækenland. Du kan læse om mange af de forskellige rejseformer og måske blive inspireret til at rejse på en anden måde, fx campingferie, backpacker, charterferie til storby ferie. Du kan dele dine rejseerfaringer med andre eller komme med gode råd til hver rejsehistorie, du skal blot efterlade en kommentar.
Vi har set på mange af de gode rejsefilm og samlet dem vi syntes bedst om, som også er blandt de billigste rejsefilm på nettet.
Hvis du selv har en rejsehistorie, et godt hotel, købt en billig billet eller kender et godt  feriested, så må du meget gerne skrive og sende den til mig på mail admin[@]billigrejser.org (Husk at fjern [ ] de firkantede paranteser inden du sender). Historien vil herefter komme på bloggen.
God læselyst.
At rejse er at leve…
Nikolaj Brandt
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Om Billigrejser, 9.0 out of 10 based on 1 rating